4NUL Vastgoed

4NUL Vastgoed is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 4NUL Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. 4NUL Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 4NUL Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij 4NUL Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties 4NUL Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 375.000
  • Gemiddelde verkooptijd 18
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over 4NUL Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar 4NUL Vastgoed verkoopt

4NUL Vastgoed is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 4NUL Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 4NUL Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bleiswijk 1 € 375.000

Type woningen die 4NUL Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 4NUL Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 4NUL Vastgoed het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 4NUL Vastgoed

Wat kost 4NUL Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 4NUL Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 4NUL Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is 4NUL Vastgoed actief?

+

4NUL Vastgoed heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Bleiswijk.

In welk prijssegment is 4NUL Vastgoed actief?

+

4NUL Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 4NUL Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 375.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan 4NUL Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!