Stage Contentmarketing

Contentmarketing Juiste Makelaar

Ben je op zoek naar een uitdagende stage bij een startup waarbinnen jouw bijdrage aan de online vernieuwing een directe impact heeft op de online groei van de website? Ben je iemand die graag zelf het initiatief neemt en zelf nieuwe ideeën heeft? Ben je iemand die goed is in het schrijven van SEO-teksten, zowel on-site als off-site én ben je enthousiast om veel groei te realiseren met je eigen inbreng? Dan zoeken we jou!

Wat doet Juiste Makelaar?

Juiste Makelaar is een landelijke online makelaar vergelijkingsdienst, waarbij wij mensen helpen aan de juiste aan- en verkoopmakelaar. Service staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor er veel klantcontact hebben. Omdat de zoektocht naar een geschikte makelaar erg ingewikkeld is willen wij het de consument zo makkelijk mogelijk maken.

Juiste Makelaar wil op deze manier de service en dienstverlening van de makelaars in Nederland beter in kaart brengen. Zo weet iedere consument die wij helpen precies wat hij of zij kan verwachten. Om zoveel mogelijk mensen te helpen, zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar extra online groei!

Wat zoeken wij in jou?

Kun jij de onderstaande boxen afvinken?

Wat zijn de werkzaamheden?

Als stagiair Communicatie, Contentmarketing & SEO-optimalisatie ben jij verantwoordelijk voor de online ervaring die de consument heeft. Jij bepaalt dus hoe je de klant kunt enthousiasmeren om naar de website te komen en vervolgens hoe de klant de website ervaring meemaakt. Deze optimalisaties zijn dus zowel op de site als op andere sites.

Een aantal van jouw taken en verantwoordelijkheden hebben we op een rijtje gezet:

Je draait in de dagelijkse gang van zaken mee, net als ieder ander. Daarnaast zal je ook contact hebben met potentiele partners die helpen om de zichtbaarheid te vergroten. Denk hierbij aan gastblogs en andere partners om slim mee samen te werken. Denk aan taken als:

Wat bieden wij jou?

Stageopdracht

Tijdens de stage ontdek jij de wereld van de makelaardij in combinatie met het online marketing aspect om de consument zo goed mogelijk te helpen aan de juiste makelaar. Hierbij past een afwisselend takenpakket binnen Juiste Makelaar om verschillende aspecten van Online Marketing beter te begrijpen. Moet jij vanuit je studie een stageopdracht doen? Dan denken we graag mee om de ideale stageplek voor jou te bedenken!

Stageperiode

De stage is vanaf januari / februari 2021 voor een periode van ongeveer 5 maanden. Andere periodes zijn in overleg ook mogelijk.

Enthousiast?!

Lijkt het jou waanzinnig om stage te lopen bij ons dynamische bedrijf? Laat dan je pen spreken en stuur je motivatie en cv naar [email protected].

Heb je vragen? Laat het dan gerust weten!