Bijbaan: Customer Success

Bijbaan

 

Juiste Makelaar is een landelijke online makelaar vergelijkingsdienst, waarbij wij mensen helpen aan de juiste aan- en verkoopmakelaar. Service staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor er veel klantcontact hebben. Omdat de zoektocht naar een geschikte makelaar erg ingewikkeld is willen wij het de consument zo makkelijk mogelijk maken. Daarom spreken wij de toekomstige klanten regelmatig via de telefoon en natuurlijk ook de makelaars in het land. Op deze manier kunnen wij de service en dienstverlening garanderen. Om zoveel mogelijk mensen te helpen, zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar toppers!

Als Customer Success zal je de klant voornamelijk telefonisch spreken en via de app om de vergelijking toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden én je bent het visitekaartje van Juiste Makelaar.  In het begin zal je een uitgebreide training krijgen om alle systemen en gesprekken te leren.

 

Wie ben jij?

 

Wat vragen wij?

Enthousiast?!

Lijkt het jou waanzinnig om stage te lopen bij ons dynamische bedrijf? Laat dan je pen spreken en stuur je motivatie en cv naar [email protected].

Heb je vragen? Laat het dan gerust weten!