Uitgelicht: Van Santen Makelaardij in Meppel

Bij Juiste Makelaar vergelijken wij overal in Nederland makelaars, wij helpen iedereen graag verder van kopers/verkopers tot makelaars. Daarom zetten wij graag makelaars in de spotlights! Deze keer Van Santen Makelaardij uit Meppel:

Een makelaar met oog voor detail: Van Santen Makelaardij


Je wilt je huis verkopen. Zoek je een makelaar met een frisse kijk? Die jou goed advies geeft en werk uit handen neemt? Hou je ook van kwaliteit, korte lijnen en tarieven die niet hoger zijn dan nodig is? Dan heb je de Juiste Makelaar nu gevonden!

Ik ben Julia, Register Makelaar en Taxateur bij Van Santen Makelaardij. Ik ben een actieve en betrokken makelaar in Meppel. Met een werkwijze anno nu. Dat betekent dat ik naar jou en jouw wensen luister. Heb je zelf al ideeën over de verkoop? Wil je onderdelen zelf doen? Of juist complete begeleiding tijdens het verkoopproces? Bij Van Santen Makelaardij kies jij!

Gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt. Wel als je het goed verzorgt. Zo is het ook met het verkopen van je woning. De tijd en aandacht die ik in je huis steek vóór het te koop bord in de tuin staat is de basis van het verkoopsucces.

Daarna volgen we de verkoopstrategie die past bij jouw wensen en jouw huis.

Onderhandelen is mijn vak. Dus haal ik eruit wat erin zit. En dan gaat het om opbrengst én bijkomende voorwaarden rondom de verkoop.

De afronding, ook daar ben ik er voor je, tot en met de overdracht bij de notaris.

Meer weten over de dienstverlening en verkoopstrategieën van Van Santen Makelaardij?

Ik kom graag vrijblijvend langs voor een kennismaking. Dan kijken we natuurlijk ook samen naar de woning en geef ik een gratis waardebepaling.

Van Santen Makelaardij | Koenermaat 15 | 7943 JJ | Meppel