Makelaars in Grevenbicht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Grevenbicht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Grevenbicht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Grevenbicht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Grevenbicht.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Grevenbicht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Grevenbicht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 361.000
 • Gemiddelde verkooptijd 126
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -105.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Grevenbicht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Grevenbicht

In Grevenbicht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 295.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -105.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Grevenbicht.

Bij de verkoop van een huis in Grevenbicht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 174 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 295.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Grevenbicht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Grevenbicht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 361.000.

Het meest voorkomende energielabel in Grevenbicht is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Grevenbicht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Grevenbicht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Grevenbicht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Grevenbicht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Grevenbicht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Grevenbicht.

 • Marcant Wonen

  2. Marcant Wonen

  Verkooptijd
  103 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  2
 • Michel NVM Makelaars en Taxateurs

  3. Michel NVM Makelaars en Taxateurs

  Verkooptijd
  484 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  1
 • Goossens Vastgoed

  4. Goossens Vastgoed

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  1
 • V & H Vastgoed

  5. V & H Vastgoed

  Verkooptijd
  289 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 455.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Grevenbicht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Grevenbicht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Grevenbicht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Grevenbicht

  Verkooptijd
  126 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Grevenbicht

In Grevenbicht zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Grevenbicht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Merker-Eyckstraat 25 Ruijters € 699.000
Boulevard 1 Michel NVM Makelaars en Taxateurs € 469.000
Achter de Kruiskapel 11 V & H Vastgoed € 455.000
Wilgenstraat 4 Marcant Wonen € 439.000
Beegter Markt 15 Damen Makelaardij € 398.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Grevenbicht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Grevenbicht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Grevenbicht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Grevenbicht.

Wat kost een makelaar in Grevenbicht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Grevenbicht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Grevenbicht van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Grevenbicht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Grevenbicht zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Grevenbicht?

+

De meest verkopende makelaar van Grevenbicht is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Grevenbicht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Grevenbicht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Grevenbicht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Grevenbicht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!