Makelaars in Froombosch

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Froombosch, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Froombosch. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Froombosch helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Froombosch.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Froombosch zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Froombosch zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Froombosch afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Froombosch
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Froombosch

In Froombosch is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Froombosch.

Bij de verkoop van een huis in Froombosch is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Froombosch. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Froombosch weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Froombosch is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Froombosch. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Froombosch

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Froombosch? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Froombosch. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Jans Duit Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Froombosch, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Froombosch.

 • Bosma & Schuur

  2. Bosma & Schuur

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  1
 • de Wit Garantiemakelaars

  3. de Wit Garantiemakelaars

  Verkooptijd
  168 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  1
 • HP Makelaardij

  4. HP Makelaardij

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij van Santen de Hoog

  5. Makelaardij van Santen de Hoog

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Froombosch

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Froombosch? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Froombosch. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Froombosch

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Froombosch

In Froombosch zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Jans Duit Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Froombosch.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdweg 76 Bosma & Schuur € 499.500
Slochterdijk 10 Makelaardij van Santen de Hoog € 495.000
Hoofdweg 39 HP Makelaardij € 349.000
Hoofdweg 87 de Wit Garantiemakelaars € 319.000
Ruitendwarsstraat 15 Jans Duit Makelaardij € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Froombosch

Hoeveel makelaars zijn er actief in Froombosch?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Froombosch. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Froombosch.

Wat kost een makelaar in Froombosch?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Froombosch is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Froombosch van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Froombosch?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Froombosch zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Froombosch?

+

De meest verkopende makelaar van Froombosch is Jans Duit Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Froombosch zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Froombosch?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Froombosch aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Froombosch.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!