Makelaars in Een

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Een, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Een. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Een helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Een.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Een zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Een zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Een afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Een
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Een

In Een is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Een.

Bij de verkoop van een huis in Een is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Een. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Een weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 439.000.

Het meest voorkomende energielabel in Een is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Een. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Een

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Een? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Een. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Smit & Douma Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Een, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Een.

Populaire buurten in Een

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Een? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Een. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Een

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Een

In Een zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Smit & Douma Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Een.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Veldkampen 14 Smit & Douma Makelaars € 559.000
Hoofdstraat 44 Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij € 439.000
Veldkampen 11 Steenhuis Makelaars € 409.000
Lindelaan 30 Mijn Makelaar Noordenveld € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Een

Hoeveel makelaars zijn er actief in Een?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Een. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Een.

Wat kost een makelaar in Een?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Een is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Een van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Een?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Een zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Een?

+

De meest verkopende makelaar van Een is Smit & Douma Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Een zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Een?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Een aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Een.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!