Esther Otten

Esther Otten is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Esther Otten hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Esther Otten is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Esther Otten. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Esther Otten zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Esther Otten in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
  • Gemiddelde verkooptijd 14
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -83.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Esther Otten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Esther Otten verkoopt

Esther Otten is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Esther Otten woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Esther Otten ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 5 € 473.000

Type woningen die Esther Otten verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Esther Otten diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Esther Otten het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
benedenwoning
20%
galerijflat
20%
portiekwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Esther Otten

Wat kost Esther Otten bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Esther Otten voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Esther Otten je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Esther Otten actief?

+

Esther Otten heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem.

In welk prijssegment is Esther Otten actief?

+

Esther Otten is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Esther Otten actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 473.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Esther Otten. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!