ERA Prachthuis Makelaardij

ERA Prachthuis Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Prachthuis Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA Prachthuis Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Prachthuis Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ERA Prachthuis Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ERA Prachthuis Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over ERA Prachthuis Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar ERA Prachthuis Makelaardij verkoopt

ERA Prachthuis Makelaardij is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Prachthuis Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Prachthuis Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 6 € 404.000
Capelle aan den IJssel 1 € 269.000

Type woningen die ERA Prachthuis Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Prachthuis Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Prachthuis Makelaardij het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
20%
bovenwoning
20%
hoekwoning
20%
portiekwoning
20%
tussenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Prachthuis Makelaardij

Wat kost ERA Prachthuis Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Prachthuis Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Prachthuis Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is ERA Prachthuis Makelaardij actief?

+

ERA Prachthuis Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

In welk prijssegment is ERA Prachthuis Makelaardij actief?

+

ERA Prachthuis Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Prachthuis Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 385.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan ERA Prachthuis Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!