Makelaars in Loppersum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Loppersum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Loppersum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Loppersum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Loppersum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Loppersum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Loppersum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -124.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Loppersum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Loppersum

In Loppersum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 346.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -124.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Loppersum.

Bij de verkoop van een huis in Loppersum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 346.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Loppersum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Loppersum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 376.000.

Het meest voorkomende energielabel in Loppersum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Loppersum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Loppersum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Loppersum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Loppersum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Bruintjes en Keurentjes de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Loppersum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Loppersum.

Populaire buurten in Loppersum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Loppersum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Loppersum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Loppersum

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Buitengebied Noord-Loppersum

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Loppersum

In Loppersum zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Bruintjes en Keurentjes verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Loppersum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Veldzicht 5 Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs € 599.000
Molenweg 18 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 550.000
Appelhof 3 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 445.000
Zeerijperweg 16 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 425.000
Zeedijken 44 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Loppersum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Loppersum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Loppersum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Loppersum.

Wat kost een makelaar in Loppersum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Loppersum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Loppersum van € 3.800 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Loppersum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Loppersum zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Loppersum?

+

De meest verkopende makelaar van Loppersum is Makelaardij Bruintjes en Keurentjes. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Loppersum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Loppersum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Loppersum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Loppersum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!