Makelaars in Kiel-Windeweer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kiel-Windeweer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Kiel-Windeweer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kiel-Windeweer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kiel-Windeweer.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kiel-Windeweer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kiel-Windeweer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kiel-Windeweer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 248.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 162.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kiel-Windeweer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kiel-Windeweer

In Kiel-Windeweer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 287.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 162.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kiel-Windeweer.

Bij de verkoop van een huis in Kiel-Windeweer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 103 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 287.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kiel-Windeweer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kiel-Windeweer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 248.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kiel-Windeweer is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kiel-Windeweer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kiel-Windeweer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kiel-Windeweer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kiel-Windeweer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alders Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Kiel-Windeweer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kiel-Windeweer.

Populaire buurten in Kiel-Windeweer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kiel-Windeweer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kiel-Windeweer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kiel-Windeweer

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Kiel-Windeweer Buitengebied

  Verkooptijd
  78 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Kiel-Windeweer

In Kiel-Windeweer zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Alders Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kiel-Windeweer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pieter Venemakade 29 Huize Bier Makelaars € 349.000
Sluisweg 31 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 320.000
Dorpsstraat 332 Alders Makelaars € 279.500
Dorpsstraat 194 Alders Makelaars € 165.000
Pieter Venemakade 117 Alders Makelaars € 125.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kiel-Windeweer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kiel-Windeweer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Kiel-Windeweer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kiel-Windeweer.

Wat kost een makelaar in Kiel-Windeweer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kiel-Windeweer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kiel-Windeweer van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kiel-Windeweer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kiel-Windeweer zijn € 1.200 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kiel-Windeweer?

+

De meest verkopende makelaar van Kiel-Windeweer is Alders Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kiel-Windeweer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kiel-Windeweer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kiel-Windeweer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kiel-Windeweer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!