Makelaars in Berltsum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Berltsum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Berltsum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Berltsum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Berltsum Noord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Berltsum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Berltsum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 282.000
 • Gemiddelde verkooptijd 68
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -14.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Berltsum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Berltsum

In Berltsum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 286.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -14.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Berltsum.

Bij de verkoop van een huis in Berltsum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 286.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Berltsum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Berltsum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 282.000.

Het meest voorkomende energielabel in Berltsum is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Berltsum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Berltsum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Berltsum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Berltsum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Miedema Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Berltsum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Berltsum.

Populaire buurten in Berltsum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Berltsum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Berltsum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Berltsum Noord

  Verkooptijd
  88 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 269.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Berltsum Zuid

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 305.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Berltsum

In Berltsum zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Miedema Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Berltsum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Opslach 11 Duinstra Melis Makelaars € 460.000
De Snikke 13 Duinstra Melis Makelaars € 379.500
Fûgelsang 5 Miedema Makelaars € 325.000
Beiehôf 4 Miedema Makelaars € 300.000
Singel 18 Miedema Makelaars € 285.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Berltsum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Berltsum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Berltsum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Berltsum.

Wat kost een makelaar in Berltsum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Berltsum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Berltsum van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Berltsum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Berltsum zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Berltsum?

+

De meest verkopende makelaar van Berltsum is Miedema Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Berltsum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Berltsum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Berltsum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Berltsum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!