Frans Hettema Makelaardij

Frans Hettema Makelaardij is een makelaar gevestigd in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Frans Hettema Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Frans Hettema Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leeuwarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frans Hettema Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Frans Hettema Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -155.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Frans Hettema Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Frans Hettema Makelaardij verkoopt

Frans Hettema Makelaardij is het meeste actief in Leeuwarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frans Hettema Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frans Hettema Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leeuwarden 9 € 268.000
Mussel 1 € 325.000
Den Haag 1 € 399.000
Dronryp 1 € 445.000
Boksum 1 € 650.000

Type woningen die Frans Hettema Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frans Hettema Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frans Hettema Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
20%
portiekflat
15%
tussenwoning
15%
bovenwoning
5%
eindwoning
5%
geschakelde woning
5%
halfvrijstaande woning
5%
vrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frans Hettema Makelaardij

Wat kost Frans Hettema Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frans Hettema Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frans Hettema Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Frans Hettema Makelaardij actief?

+

Frans Hettema Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leeuwarden, Mussel, Den Haag, Dronryp en Boksum.

In welk prijssegment is Frans Hettema Makelaardij actief?

+

Frans Hettema Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frans Hettema Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 360.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leeuwarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leeuwarden en vergelijkbaar is aan Frans Hettema Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!