WM Makelaardij & Taxaties

WM Makelaardij & Taxaties is een makelaar gevestigd in Hellevoetsluis. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WM Makelaardij & Taxaties hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. WM Makelaardij & Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hellevoetsluis en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WM Makelaardij & Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties WM Makelaardij & Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 37.000
  • Aantal transacties 49
Meer informatie over WM Makelaardij & Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar WM Makelaardij & Taxaties verkoopt

WM Makelaardij & Taxaties is het meeste actief in Hellevoetsluis. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WM Makelaardij & Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WM Makelaardij & Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hellevoetsluis 34 € 396.000
Zuidland 3 € 322.000
Hengelo 1 € 175.000
Brunssum 1 € 179.000
Geervliet 1 € 269.000

Type woningen die WM Makelaardij & Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WM Makelaardij & Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WM Makelaardij & Taxaties het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
2 onder 1 kapwoning
8%
hoekwoning
8%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
eindwoning
5%
galerijflat
5%
bovenwoning
3%
maisonnette
3%
vrijstaande woning
3%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WM Makelaardij & Taxaties

Wat kost WM Makelaardij & Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WM Makelaardij & Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WM Makelaardij & Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is WM Makelaardij & Taxaties actief?

+

WM Makelaardij & Taxaties heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hellevoetsluis, Zuidland, Hengelo, Brunssum en Geervliet.

In welk prijssegment is WM Makelaardij & Taxaties actief?

+

WM Makelaardij & Taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WM Makelaardij & Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 384.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hellevoetsluis

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hellevoetsluis en vergelijkbaar is aan WM Makelaardij & Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!