WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES

WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES is een makelaar gevestigd in Nieuw-Vennep. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuw-Vennep en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 543.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES verkoopt

WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES is het meeste actief in Nieuw-Vennep. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuw-Vennep 4 € 520.000
Hillegom 2 € 722.000
Leiderdorp 1 € 499.000
Hoofddorp 1 € 395.000
Amstelveen 1 € 359.000

Type woningen die WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
30%
bovenwoning
10%
hoekwoning
10%
penthouse
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES

Wat kost WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES actief?

+

WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuw-Vennep, Hillegom, Leiderdorp, Hoofddorp en Amstelveen.

In welk prijssegment is WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES actief?

+

WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 543.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuw-Vennep

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuw-Vennep en vergelijkbaar is aan WEIJERS MAKELAARDIJ & TAXATIES. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!