Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs

Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs is een makelaar gevestigd in Heemstede. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heemstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 587.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 185.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs verkoopt

Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs is het meeste actief in Heemstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heemstede 10 € 707.000
Haarlem 4 € 696.000
Bloemendaal 3 € 475.000
Santpoort-Zuid 1 € 295.000
Cruquius 1 € 495.000

Type woningen die Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
30%
2 onder 1 kapwoning
22%
tussenwoning
13%
benedenwoning
9%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
galerijflat
4%
maisonnette
4%
penthouse
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs

Wat kost Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs actief?

+

Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heemstede, Haarlem, Bloemendaal, Santpoort-Zuid en Cruquius.

In welk prijssegment is Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs actief?

+

Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 587.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heemstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heemstede en vergelijkbaar is aan Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!