Op de Hoek Makelaardij

Op de Hoek Makelaardij is een makelaar gevestigd in Wijckel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Op de Hoek Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Op de Hoek Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wijckel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Op de Hoek Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Op de Hoek Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Op de Hoek Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
  • Gemiddelde verkooptijd 86
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 185.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Op de Hoek Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Op de Hoek Makelaardij verkoopt

Op de Hoek Makelaardij is het meeste actief in Wijckel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Op de Hoek Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Op de Hoek Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wijckel 3 € 422.000
Bakhuizen 2 € 193.000
Balk 2 € 377.000
Koudum 1 € 405.000
Oudega 1 € 495.000

Type woningen die Op de Hoek Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Op de Hoek Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Op de Hoek Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
56%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
11%
tussenwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Op de Hoek Makelaardij

Wat kost Op de Hoek Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Op de Hoek Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Op de Hoek Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Op de Hoek Makelaardij actief?

+

Op de Hoek Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wijckel, Bakhuizen, Balk, Koudum en Oudega.

In welk prijssegment is Op de Hoek Makelaardij actief?

+

Op de Hoek Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Op de Hoek Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 367.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wijckel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wijckel en vergelijkbaar is aan Op de Hoek Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!