Makelaars in Bakhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bakhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Bakhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bakhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bakhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bakhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bakhuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bakhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 293.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -17.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bakhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bakhuizen

In Bakhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 188.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -17.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bakhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Bakhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 188.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bakhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bakhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 293.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bakhuizen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bakhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bakhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bakhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bakhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Op de Hoek Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bakhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bakhuizen.

Populaire buurten in Bakhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bakhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bakhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bakhuizen

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 293.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Bakhuizen

In Bakhuizen zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Op de Hoek Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bakhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pastoor Coendershf 19 Chris Draijer Makelaardij € 650.000
Sint Odulphusstraat 47 Makelaardij Jan de Lange | Sneek € 550.000
Langebaan 6 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 339.500
A. Rampionstrjitte 39 Makelaardij P.J. de Jong € 205.000
Meester Döllestraat 16 Op de Hoek Makelaardij € 200.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bakhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bakhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Bakhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bakhuizen.

Wat kost een makelaar in Bakhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bakhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bakhuizen van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bakhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bakhuizen zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bakhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Bakhuizen is Op de Hoek Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bakhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bakhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bakhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bakhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!