Gabriëlle Makelaardij

Gabriëlle Makelaardij is een makelaar gevestigd in Heemstede. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gabriëlle Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Gabriëlle Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heemstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gabriëlle Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gabriëlle Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 589.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 295.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Gabriëlle Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gabriëlle Makelaardij verkoopt

Gabriëlle Makelaardij is het meeste actief in Heemstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gabriëlle Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gabriëlle Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 11 € 490.000
Heemstede 7 € 539.000
Amsterdam 2 € 638.000
Bennebroek 1 € 1.075.000
Overveen 1 € 925.000

Type woningen die Gabriëlle Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gabriëlle Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gabriëlle Makelaardij het meeste verkoopt is maisonnette.

maisonnette
31%
benedenwoning
15%
portiekflat
15%
2 onder 1 kapwoning
8%
hoekwoning
8%
penthouse
8%
portiekwoning
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gabriëlle Makelaardij

Wat kost Gabriëlle Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gabriëlle Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gabriëlle Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Gabriëlle Makelaardij actief?

+

Gabriëlle Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Heemstede, Amsterdam, Bennebroek en Overveen.

In welk prijssegment is Gabriëlle Makelaardij actief?

+

Gabriëlle Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gabriëlle Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 589.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heemstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heemstede en vergelijkbaar is aan Gabriëlle Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!