De Gratis Makelaar

De Gratis Makelaar is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Gratis Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Gratis Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Gratis Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Gratis Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
  • Gemiddelde verkooptijd 76
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 131
Meer informatie over De Gratis Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Gratis Makelaar verkoopt

De Gratis Makelaar is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Gratis Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Gratis Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 26 € 317.000
Den Haag 8 € 300.000
Schiedam 7 € 287.000
Amsterdam 5 € 422.000
Zoetermeer 5 € 356.000

Type woningen die De Gratis Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Gratis Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Gratis Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
portiekflat
12%
galerijflat
11%
vrijstaande woning
10%
2 onder 1 kapwoning
8%
benedenwoning
7%
maisonnette
6%
bovenwoning
5%
hoekwoning
4%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Gratis Makelaar

Wat kost De Gratis Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Gratis Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Gratis Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is De Gratis Makelaar actief?

+

De Gratis Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Amsterdam en Zoetermeer.

In welk prijssegment is De Gratis Makelaar actief?

+

De Gratis Makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Gratis Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 334.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan De Gratis Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!