BrouwersHonselaarMakelaars B.V.

BrouwersHonselaarMakelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Berlicum. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt BrouwersHonselaarMakelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. BrouwersHonselaarMakelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Berlicum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BrouwersHonselaarMakelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BrouwersHonselaarMakelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 457.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 5.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over BrouwersHonselaarMakelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BrouwersHonselaarMakelaars B.V. verkoopt

BrouwersHonselaarMakelaars B.V. is het meeste actief in Berlicum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BrouwersHonselaarMakelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BrouwersHonselaarMakelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Berlicum 13 € 483.000
Den-Bosch 2 € 335.000
Schijndel 1 € 499.000
West-Terschelling 1 € 319.000
Rosmalen 1 € 295.000

Type woningen die BrouwersHonselaarMakelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BrouwersHonselaarMakelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BrouwersHonselaarMakelaars B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
31%
portiekflat
14%
vrijstaande woning
14%
tussenwoning
10%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
hoekwoning
7%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%
maisonnette
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BrouwersHonselaarMakelaars B.V.

Wat kost BrouwersHonselaarMakelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BrouwersHonselaarMakelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BrouwersHonselaarMakelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is BrouwersHonselaarMakelaars B.V. actief?

+

BrouwersHonselaarMakelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Berlicum, Den-Bosch, Schijndel, West-Terschelling en Rosmalen.

In welk prijssegment is BrouwersHonselaarMakelaars B.V. actief?

+

BrouwersHonselaarMakelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BrouwersHonselaarMakelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 457.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Berlicum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Berlicum en vergelijkbaar is aan BrouwersHonselaarMakelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!