BMP Wonen

BMP Wonen is een makelaar gevestigd in Barendrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BMP Wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. BMP Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Barendrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BMP Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BMP Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 337.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -176.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over BMP Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BMP Wonen verkoopt

BMP Wonen is het meeste actief in Barendrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BMP Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BMP Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 7 € 340.000
Barendrecht 4 € 421.000
Ridderkerk 3 € 253.000
Papendrecht 3 € 355.000
Hoogvliet Rotterdam 2 € 313.000

Type woningen die BMP Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BMP Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BMP Wonen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
hoekwoning
22%
portiekwoning
13%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
maisonnette
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BMP Wonen

Wat kost BMP Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BMP Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BMP Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is BMP Wonen actief?

+

BMP Wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Papendrecht en Hoogvliet Rotterdam.

In welk prijssegment is BMP Wonen actief?

+

BMP Wonen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BMP Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 337.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Barendrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Barendrecht en vergelijkbaar is aan BMP Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!