Makelaars in Beerzerveld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beerzerveld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Beerzerveld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beerzerveld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Beerzerveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beerzerveld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Beerzerveld zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Beerzerveld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 536.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.016.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beerzerveld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beerzerveld

In Beerzerveld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 359.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -1.016.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Beerzerveld.

Bij de verkoop van een huis in Beerzerveld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 359.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beerzerveld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beerzerveld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 536.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beerzerveld is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beerzerveld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beerzerveld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beerzerveld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beerzerveld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oosterhave Makelaars en Financiële Dienstverlening de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Beerzerveld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beerzerveld.

Populaire buurten in Beerzerveld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beerzerveld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beerzerveld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Beerzerveld

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 326.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buurtschap Beerzerveld

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 799.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Beerzerveld

In Beerzerveld zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Oosterhave Makelaars en Financiële Dienstverlening verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beerzerveld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oosterweg 4 De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 1.375.000
1e Polderweg 8 Boertjes Makelaardij & Hypotheken € 625.000
Oosterweg 13 Oosterhave Makelaars en Financiële Dienstverlening € 625.000
Beerzerhaar 26 Vrieling Makelaardij € 570.000
Westerweg 45 Lamberink Makelaars € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beerzerveld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beerzerveld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Beerzerveld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beerzerveld.

Wat kost een makelaar in Beerzerveld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beerzerveld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beerzerveld van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beerzerveld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beerzerveld zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beerzerveld?

+

De meest verkopende makelaar van Beerzerveld is Oosterhave Makelaars en Financiële Dienstverlening. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beerzerveld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beerzerveld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beerzerveld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beerzerveld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!