Makelaars in Luyksgestel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Luyksgestel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Luyksgestel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Luyksgestel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hasselsestraat e.o..

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Luyksgestel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Luyksgestel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Luyksgestel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 349.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Luyksgestel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Luyksgestel

In Luyksgestel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 419.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Luyksgestel.

Bij de verkoop van een huis in Luyksgestel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 419.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Luyksgestel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Luyksgestel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 349.000.

Het meest voorkomende energielabel in Luyksgestel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Luyksgestel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Luyksgestel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Luyksgestel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Luyksgestel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Revast Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Luyksgestel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Luyksgestel.

Populaire buurten in Luyksgestel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Luyksgestel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Luyksgestel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hasselsestraat e.o.

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Kapellerweg-Rijt

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 294.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Dorpstraat

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Molenstraat e.o.

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Buitengebied Zuid 1

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 239.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Luyksgestel

In Luyksgestel zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Revast Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Luyksgestel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hasselsestraat 35 Hennie Kunnen Makelaardij € 540.000
Frans Jansenstraat 1 Hennie Kunnen Makelaardij € 499.000
Posthoorn 1 A Hennie Kunnen Makelaardij € 398.000
Dorpstraat 98 Revast Makelaardij € 329.000
Kievit 8 Revast Makelaardij € 305.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Luyksgestel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Luyksgestel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Luyksgestel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Luyksgestel.

Wat kost een makelaar in Luyksgestel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Luyksgestel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Luyksgestel van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Luyksgestel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Luyksgestel zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Luyksgestel?

+

De meest verkopende makelaar van Luyksgestel is Revast Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Luyksgestel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Luyksgestel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Luyksgestel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Luyksgestel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!