Makelaars in Doenrade

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Doenrade, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Doenrade. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Doenrade helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Groot-Doenrade.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Doenrade zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Doenrade afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 299.000
 • Gemiddelde verkooptijd 75
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -78.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Doenrade
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Doenrade

In Doenrade is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 260.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -78.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Doenrade.

Bij de verkoop van een huis in Doenrade is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 260.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Doenrade. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Doenrade weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 299.000.

Het meest voorkomende energielabel in Doenrade is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Doenrade. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Doenrade

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Doenrade? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Doenrade. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Doenrade, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Doenrade.

Populaire buurten in Doenrade

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Doenrade? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Doenrade. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Groot-Doenrade

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Doenrade

In Doenrade zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Doenrade.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Valderensweg 28 LWM - Makelaars van nu € 350.000
Kluisstraat 17 Riet Quaden Makelaars & Taxateurs € 339.000
Zwarte Graaf 2 Riet Quaden Makelaars & Taxateurs € 329.000
Bemelmansstraat 12 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 325.000
Kluisstraat 70 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 315.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Doenrade

Hoeveel makelaars zijn er actief in Doenrade?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Doenrade. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Doenrade.

Wat kost een makelaar in Doenrade?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Doenrade is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Doenrade van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Doenrade?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Doenrade zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Doenrade?

+

De meest verkopende makelaar van Doenrade is Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Doenrade zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Doenrade?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Doenrade aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Doenrade.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!