Makelaars in Bingelrade

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bingelrade, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Bingelrade. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bingelrade helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bingelrade.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bingelrade zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bingelrade zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bingelrade afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 257.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bingelrade
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bingelrade

In Bingelrade is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 479.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 257.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Bingelrade.

Bij de verkoop van een huis in Bingelrade is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 172 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 479.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bingelrade. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bingelrade weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 461.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bingelrade is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bingelrade. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bingelrade

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bingelrade? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bingelrade. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bingelrade, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bingelrade.

 • Lassoo Makelaars & Taxateurs

  2. Lassoo Makelaars & Taxateurs

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • Peter de Vor Makelaardij

  4. Peter de Vor Makelaardij

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 645.000
  Woningen verkocht
  1
 • Ruijters

  5. Ruijters

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 645.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Bingelrade

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bingelrade? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bingelrade. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bingelrade

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 461.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Bingelrade

In Bingelrade zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bingelrade.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Groeneweg 1 Ruijters € 645.000
Groeneweg 1 Peter de Vor Makelaardij € 645.000
Dorpsstraat 38 Lassoo Makelaars & Taxateurs € 550.000
Dorpsstraat 94 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 489.000
Dorpsstraat 81 Boek en Offermans Makelaars € 399.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bingelrade

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bingelrade?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Bingelrade. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bingelrade.

Wat kost een makelaar in Bingelrade?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bingelrade is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bingelrade van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bingelrade?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bingelrade zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bingelrade?

+

De meest verkopende makelaar van Bingelrade is Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bingelrade zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bingelrade?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bingelrade aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bingelrade.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!