Makelaars in Ophemert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ophemert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Ophemert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ophemert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ophemert.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ophemert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ophemert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 546.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -148.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ophemert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ophemert

In Ophemert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 360.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -148.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ophemert.

Bij de verkoop van een huis in Ophemert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 360.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ophemert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ophemert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 546.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ophemert is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ophemert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ophemert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ophemert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ophemert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dolron Rivierenland Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ophemert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ophemert.

Populaire buurten in Ophemert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ophemert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ophemert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ophemert

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 505.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Verspreide huizen Ophemert

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 775.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Ophemert

In Ophemert zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Dolron Rivierenland Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ophemert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kapelstraat 52 De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 945.000
Kapelstraat 56 LANA makelaars & taxateurs € 895.000
Schuurkampseweg 1 Rick Zeedijk Makelaardij € 850.000
Uilenburgsestraat 2 Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs € 699.000
Reinier van Haeftenlaan 8 kek! Makelaars € 645.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ophemert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ophemert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Ophemert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ophemert.

Wat kost een makelaar in Ophemert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ophemert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ophemert van € 5.500 tot € 6.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ophemert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ophemert zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ophemert?

+

De meest verkopende makelaar van Ophemert is Dolron Rivierenland Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ophemert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ophemert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ophemert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ophemert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!