Makelaars in St.-Jacobiparochie

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in St.-Jacobiparochie, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in St.-Jacobiparochie. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in St.-Jacobiparochie helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als St.-Jacobiparochie Noord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in St.-Jacobiparochie zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In St.-Jacobiparochie zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in St.-Jacobiparochie afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 247.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in St.-Jacobiparochie
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt St.-Jacobiparochie

In St.-Jacobiparochie is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 275.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 30.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in St.-Jacobiparochie.

Bij de verkoop van een huis in St.-Jacobiparochie is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 275.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in St.-Jacobiparochie. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit St.-Jacobiparochie weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 247.000.

Het meest voorkomende energielabel in St.-Jacobiparochie is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in St.-Jacobiparochie. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in St.-Jacobiparochie

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in St.-Jacobiparochie? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in St.-Jacobiparochie. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Miedema Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van St.-Jacobiparochie, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio St.-Jacobiparochie.

Populaire buurten in St.-Jacobiparochie

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in St.-Jacobiparochie? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van St.-Jacobiparochie. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. St.-Jacobiparochie Noord

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 238.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Buitengebied St.-Jacobiparochie

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 203.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. St.-Jacobiparochie Zuid

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 304.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in St.-Jacobiparochie

In St.-Jacobiparochie zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Miedema Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in St.-Jacobiparochie.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zuideinde 46 a Miedema Makelaars € 398.000
Oudebildtdijk 666 Makelaardij Op Maat € 375.000
Oosteinde 65 Miedema Makelaars € 315.000
Westeinde 21 G2 Makelaars Leeuwarden-Franeker-Harlingen € 269.000
Oosteinde 11 De Vos Makelaardij € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in St.-Jacobiparochie

Hoeveel makelaars zijn er actief in St.-Jacobiparochie?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in St.-Jacobiparochie. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in St.-Jacobiparochie.

Wat kost een makelaar in St.-Jacobiparochie?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in St.-Jacobiparochie is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in St.-Jacobiparochie van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in St.-Jacobiparochie?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in St.-Jacobiparochie zijn € 1.200 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van St.-Jacobiparochie?

+

De meest verkopende makelaar van St.-Jacobiparochie is Miedema Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In St.-Jacobiparochie zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in St.-Jacobiparochie?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in St.-Jacobiparochie aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in St.-Jacobiparochie.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!