Makelaars in Hijum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hijum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Hijum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hijum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hijum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hijum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hijum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hijum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 275.000
 • Gemiddelde verkooptijd 81
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hijum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hijum

In Hijum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 345.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hijum.

Bij de verkoop van een huis in Hijum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 86 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 345.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hijum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hijum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 275.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hijum is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hijum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hijum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hijum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hijum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Toering Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Hijum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hijum.

 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hijum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hijum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hijum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hijum

  Verkooptijd
  111 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 223.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Buitengebied Hijum

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Hijum

In Hijum zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Toering Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Hijum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Brédyk 14 Germeraad Makelaars € 380.000
Lege Hearewei 60 Toering Makelaardij € 245.000
Lege Hearewei 58 Toering Makelaardij € 200.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hijum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hijum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Hijum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hijum.

Wat kost een makelaar in Hijum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hijum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hijum van € 2.800 tot € 3.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hijum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hijum zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hijum?

+

De meest verkopende makelaar van Hijum is Toering Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hijum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hijum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hijum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hijum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!