Your House

Your House is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Your House hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Your House is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Your House. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Your House in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 326.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -38.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Your House
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Your House verkoopt

Your House is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Your House woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Your House ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 10 € 331.000
Nijverdal 1 € 275.000

Type woningen die Your House verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Your House diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Your House het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
75%
portiekflat
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Your House

Wat kost Your House bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Your House voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Your House je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Your House actief?

+

Your House heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht en Nijverdal.

In welk prijssegment is Your House actief?

+

Your House is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Your House actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 326.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Your House. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!