Van Gulik Makelaars

Van Gulik Makelaars is een makelaar gevestigd in Beverwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Gulik Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Gulik Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beverwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Gulik Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Gulik Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 198.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Van Gulik Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Gulik Makelaars verkoopt

Van Gulik Makelaars is het meeste actief in Beverwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Gulik Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Gulik Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beverwijk 11 € 399.000
Heemskerk 3 € 380.000
Velsen-Noord 2 € 282.000
Den Haag 1 € 375.000
Heiloo 1 € 475.000

Type woningen die Van Gulik Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Gulik Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Gulik Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
19%
hoekwoning
9%
maisonnette
9%
benedenwoning
6%
bovenwoning
4%
galerijflat
4%
vrijstaande woning
4%
eindwoning
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Gulik Makelaars

Wat kost Van Gulik Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Gulik Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Gulik Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Van Gulik Makelaars actief?

+

Van Gulik Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beverwijk, Heemskerk, Velsen-Noord, Den Haag en Heiloo.

In welk prijssegment is Van Gulik Makelaars actief?

+

Van Gulik Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Gulik Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 385.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beverwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beverwijk en vergelijkbaar is aan Van Gulik Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!