De Drie Kastelen Makelaardij

De Drie Kastelen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Drie Kastelen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Drie Kastelen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoetermeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Drie Kastelen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Drie Kastelen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -178.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over De Drie Kastelen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Drie Kastelen Makelaardij verkoopt

De Drie Kastelen Makelaardij is het meeste actief in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Drie Kastelen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Drie Kastelen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zoetermeer 32 € 355.000
Voorburg 3 € 308.000
Diemen 3 € 338.000
Bergschenhoek 2 € 545.000
Den Haag 2 € 455.000

Type woningen die De Drie Kastelen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Drie Kastelen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Drie Kastelen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
galerijflat
15%
maisonnette
12%
portiekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
9%
hoekwoning
9%
benedenwoning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Drie Kastelen Makelaardij

Wat kost De Drie Kastelen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Drie Kastelen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Drie Kastelen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is De Drie Kastelen Makelaardij actief?

+

De Drie Kastelen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zoetermeer, Voorburg, Diemen, Bergschenhoek en Den Haag.

In welk prijssegment is De Drie Kastelen Makelaardij actief?

+

De Drie Kastelen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Drie Kastelen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 360.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoetermeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoetermeer en vergelijkbaar is aan De Drie Kastelen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!