Boutique Makelaar

Boutique Makelaar is een makelaar gevestigd in Arnhem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boutique Makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Boutique Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Arnhem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boutique Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boutique Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 535.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 103.000
  • Aantal transacties 58
Meer informatie over Boutique Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Boutique Makelaar verkoopt

Boutique Makelaar is het meeste actief in Arnhem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boutique Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boutique Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 53 € 530.000
Huissen 3 € 503.000
Velp (GLD) 2 € 710.000

Type woningen die Boutique Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boutique Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boutique Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
benedenwoning
15%
vrijstaande woning
13%
2 onder 1 kapwoning
11%
bovenwoning
11%
hoekwoning
9%
portiekwoning
6%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boutique Makelaar

Wat kost Boutique Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boutique Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boutique Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is Boutique Makelaar actief?

+

Boutique Makelaar heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem, Huissen en Velp (GLD).

In welk prijssegment is Boutique Makelaar actief?

+

Boutique Makelaar is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boutique Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 535.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Arnhem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Arnhem en vergelijkbaar is aan Boutique Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!