BERT BEUKEMA

BERT BEUKEMA is een makelaar gevestigd in Nieuw-Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BERT BEUKEMA hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. BERT BEUKEMA is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuw-Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BERT BEUKEMA. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BERT BEUKEMA in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 365.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -81.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over BERT BEUKEMA
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BERT BEUKEMA verkoopt

BERT BEUKEMA is het meeste actief in Nieuw-Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BERT BEUKEMA woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BERT BEUKEMA ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuw-Amsterdam 15 € 385.000
Veenoord 5 € 314.000
Klazienaveen 4 € 419.000
Emmen 4 € 299.000
Coevorden 2 € 387.000

Type woningen die BERT BEUKEMA verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BERT BEUKEMA diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BERT BEUKEMA het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
vrijstaande woning
35%
tussenwoning
9%
eindwoning
3%
hoekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BERT BEUKEMA

Wat kost BERT BEUKEMA bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BERT BEUKEMA voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BERT BEUKEMA je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is BERT BEUKEMA actief?

+

BERT BEUKEMA heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuw-Amsterdam, Veenoord, Klazienaveen, Emmen en Coevorden.

In welk prijssegment is BERT BEUKEMA actief?

+

BERT BEUKEMA is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BERT BEUKEMA actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 365.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuw-Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuw-Amsterdam en vergelijkbaar is aan BERT BEUKEMA. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!