Makelaars in Coevorden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Coevorden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 20 makelaars actief geweest in Coevorden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Coevorden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Binnenvree Buitenvree Pikveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Coevorden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Coevorden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 290.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -7.000
 • Aantal transacties 135
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Coevorden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Coevorden

In Coevorden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 298.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -7.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Coevorden.

Bij de verkoop van een huis in Coevorden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 298.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Coevorden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Coevorden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 290.000.

Het meest voorkomende energielabel in Coevorden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Coevorden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Coevorden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Coevorden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Coevorden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Venhorst Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Coevorden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Coevorden.

 • Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 294.000
  Woningen verkocht
  44
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 216.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Coevorden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Coevorden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Coevorden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Binnenvree Buitenvree Pikveld

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Coevorden-Centrum

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 260.000
  Woningen verkocht
  21
 • 3. Ballast

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  19
 • 4. Lootuinen

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 296.000
  Woningen verkocht
  14
 • 5. Poppenhare

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 185.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Coevorden

In Coevorden zijn de afgelopen maand 135 woningen verkocht. Makelaar Venhorst Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Coevorden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdweg 61 Venhorst Makelaardij € 825.000
Oeverzwaluw 16 Venhorst Makelaardij € 699.000
Oeverzwaluw 8 Pat Makelaardij € 599.500
Klooster 61 Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen € 545.000
Akkerwinde 2 Naober Makelaars € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Coevorden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Coevorden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 20 makelaars actief geweest in Coevorden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Coevorden.

Wat kost een makelaar in Coevorden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Coevorden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Coevorden van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Coevorden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Coevorden zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Coevorden?

+

De meest verkopende makelaar van Coevorden is Venhorst Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Coevorden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Coevorden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Coevorden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Coevorden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!