Makelaars in Veenoord

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Veenoord, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Veenoord. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Veenoord helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Veenoord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Veenoord zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Veenoord afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 151.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Veenoord
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Veenoord

In Veenoord is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 439.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 151.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Veenoord.

Bij de verkoop van een huis in Veenoord is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 439.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Veenoord. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Veenoord weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 318.000.

Het meest voorkomende energielabel in Veenoord is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Veenoord. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Veenoord

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Veenoord? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Veenoord. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat T DRENTSCHE HUYS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Veenoord, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Veenoord.

 • Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 314.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 277.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  204 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 490.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Veenoord

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Veenoord? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Veenoord. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Veenoord

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Veenoord

In Veenoord zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar T DRENTSCHE HUYS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Veenoord.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Trekkenweg 13 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 700.000
Schooldijk 115 Pat Makelaardij € 489.500
Thorbeckestraat 43 BERT BEUKEMA € 389.000
Schooldijk 148 Lamberink Makelaars € 359.000
Van Goghstraat 21 BERT BEUKEMA € 319.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veenoord

Hoeveel makelaars zijn er actief in Veenoord?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Veenoord. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Veenoord.

Wat kost een makelaar in Veenoord?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Veenoord is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Veenoord van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Veenoord?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Veenoord zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Veenoord?

+

De meest verkopende makelaar van Veenoord is T DRENTSCHE HUYS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Veenoord zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Veenoord?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Veenoord aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Veenoord.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!