Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g.

Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. is een makelaar gevestigd in Badhoevedorp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Badhoevedorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 500.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 64.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. verkoopt

Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. is het meeste actief in Badhoevedorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 13 € 540.000
Badhoevedorp 13 € 515.000
Haarlem 1 € 499.000
Zwanenburg 1 € 150.000
Lijnden 1 € 595.000

Type woningen die Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
hoekwoning
20%
portiekwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
5%
bovenwoning
5%
maisonnette
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g.

Wat kost Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. actief?

+

Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Badhoevedorp, Haarlem, Zwanenburg en Lijnden.

In welk prijssegment is Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. actief?

+

Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 500.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Badhoevedorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Badhoevedorp en vergelijkbaar is aan Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!