Makelaars in Lijnden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lijnden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Lijnden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lijnden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lijnden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lijnden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lijnden zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lijnden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 594.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -60.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lijnden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lijnden

In Lijnden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 550.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -60.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Lijnden.

Bij de verkoop van een huis in Lijnden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 550.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lijnden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lijnden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 594.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lijnden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lijnden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lijnden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lijnden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lijnden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Steijn & Steijn Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Lijnden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lijnden.

Populaire buurten in Lijnden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lijnden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lijnden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lijnden

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 594.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Lijnden

In Lijnden zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Steijn & Steijn Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lijnden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lijnderdijk 209 Steijn & Steijn Makelaars € 625.000
Hoofdweg 53 Steijn & Steijn Makelaars € 625.000
Hoofdweg 80 Barnhoorn Vermeer Makelaars o.g. € 595.000
Nieuwerkerkerstraat 10 Steijn & Steijn Makelaars € 585.000
Akerdijk 25 KIJCK. makelaars € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lijnden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lijnden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Lijnden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lijnden.

Wat kost een makelaar in Lijnden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lijnden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lijnden van € 5.900 tot € 7.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lijnden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lijnden zijn € 3.000 a € 4.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lijnden?

+

De meest verkopende makelaar van Lijnden is Steijn & Steijn Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lijnden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lijnden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lijnden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lijnden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!