Steijn & Steijn Makelaars

Steijn & Steijn Makelaars is een makelaar gevestigd in Badhoevedorp. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Steijn & Steijn Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Steijn & Steijn Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Badhoevedorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Steijn & Steijn Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Steijn & Steijn Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 526.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 279.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Steijn & Steijn Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Steijn & Steijn Makelaars verkoopt

Steijn & Steijn Makelaars is het meeste actief in Badhoevedorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Steijn & Steijn Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Steijn & Steijn Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Badhoevedorp 8 € 462.000
Amsterdam 5 € 578.000
Lijnden 3 € 612.000

Type woningen die Steijn & Steijn Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Steijn & Steijn Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Steijn & Steijn Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
18%
benedenwoning
18%
vrijstaande woning
18%
bovenwoning
9%
galerijflat
9%
hoekwoning
9%
maisonnette
9%
portiekwoning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Steijn & Steijn Makelaars

Wat kost Steijn & Steijn Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Steijn & Steijn Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Steijn & Steijn Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Steijn & Steijn Makelaars actief?

+

Steijn & Steijn Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Badhoevedorp, Amsterdam en Lijnden.

In welk prijssegment is Steijn & Steijn Makelaars actief?

+

Steijn & Steijn Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Steijn & Steijn Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 526.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Badhoevedorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Badhoevedorp en vergelijkbaar is aan Steijn & Steijn Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!