Arjen Ketel Makelaars

Arjen Ketel Makelaars is een makelaar gevestigd in Badhoevedorp. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Arjen Ketel Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Arjen Ketel Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Badhoevedorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Arjen Ketel Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Arjen Ketel Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 589.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -312.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Arjen Ketel Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Arjen Ketel Makelaars verkoopt

Arjen Ketel Makelaars is het meeste actief in Badhoevedorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Arjen Ketel Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Arjen Ketel Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Badhoevedorp 20 € 625.000
Amsterdam 4 € 475.000
Haarlem 1 € 340.000

Type woningen die Arjen Ketel Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Arjen Ketel Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Arjen Ketel Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
2 onder 1 kapwoning
30%
hoekwoning
15%
portiekwoning
10%
bovenwoning
5%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arjen Ketel Makelaars

Wat kost Arjen Ketel Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Arjen Ketel Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Arjen Ketel Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Arjen Ketel Makelaars actief?

+

Arjen Ketel Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Badhoevedorp, Amsterdam en Haarlem.

In welk prijssegment is Arjen Ketel Makelaars actief?

+

Arjen Ketel Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Arjen Ketel Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 589.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Badhoevedorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Badhoevedorp en vergelijkbaar is aan Arjen Ketel Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!