Bleij Makelaardij

Bleij Makelaardij is een makelaar gevestigd in Badhoevedorp. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bleij Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bleij Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Badhoevedorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bleij Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bleij Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bleij Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 480.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 31.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Bleij Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Bleij Makelaardij verkoopt

Bleij Makelaardij is het meeste actief in Badhoevedorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bleij Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bleij Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 5 € 467.000
Almere 1 € 545.000

Type woningen die Bleij Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bleij Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bleij Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
hoekwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bleij Makelaardij

Wat kost Bleij Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bleij Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bleij Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Bleij Makelaardij actief?

+

Bleij Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Almere.

In welk prijssegment is Bleij Makelaardij actief?

+

Bleij Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bleij Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 480.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Badhoevedorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Badhoevedorp en vergelijkbaar is aan Bleij Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!