Makelaars in Oud-Alblas

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oud-Alblas, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Oud-Alblas. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oud-Alblas helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oud-Alblas-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oud-Alblas zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oud-Alblas zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oud-Alblas afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 692.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -21.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oud-Alblas
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oud-Alblas

In Oud-Alblas is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 469.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -21.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oud-Alblas.

Bij de verkoop van een huis in Oud-Alblas is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 243 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 469.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oud-Alblas. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oud-Alblas weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 692.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oud-Alblas is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oud-Alblas. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oud-Alblas

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oud-Alblas? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oud-Alblas. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kool & Van den Toren Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oud-Alblas, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oud-Alblas.

Populaire buurten in Oud-Alblas

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oud-Alblas? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oud-Alblas. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oud-Alblas-Dorp

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 354.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Oud-Alblas-West

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 633.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Oud-Alblas-Oost

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 2.500.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Oud-Alblas

In Oud-Alblas zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Kool & Van den Toren Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oud-Alblas.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oosteinde 6 A De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 2.500.000
Peperstraat 38 Veldhoen & Romeijn NVM-makelaars € 700.000
Prinses Margrietlaan 24 Kool & Van den Toren Makelaardij € 595.000
Westeinde 30 Steef! Makelaars € 565.000
Koningin Wilhelminalaan 15 Steef! Makelaars € 390.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oud-Alblas

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oud-Alblas?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Oud-Alblas. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oud-Alblas.

Wat kost een makelaar in Oud-Alblas?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oud-Alblas is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oud-Alblas van € 6.900 tot € 8.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oud-Alblas?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oud-Alblas zijn € 3.500 a € 5.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oud-Alblas?

+

De meest verkopende makelaar van Oud-Alblas is Kool & Van den Toren Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oud-Alblas zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oud-Alblas?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oud-Alblas aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oud-Alblas.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!