Makelaars in Zuidzande

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zuidzande, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Zuidzande. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zuidzande helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuidzande.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zuidzande zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Zuidzande zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Zuidzande afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 387.000
 • Gemiddelde verkooptijd 162
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -221.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zuidzande
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zuidzande

In Zuidzande is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 179.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -221.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zuidzande.

Bij de verkoop van een huis in Zuidzande is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 179.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zuidzande. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zuidzande weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 387.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zuidzande is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zuidzande. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zuidzande

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zuidzande? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zuidzande. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ZwinRegio Vastgoedmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zuidzande, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zuidzande.

 • Verkooptijd
  288 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  196 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  119 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 159.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  5 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Zuidzande

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zuidzande? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zuidzande. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuidzande

  Verkooptijd
  162 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 387.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Zuidzande

In Zuidzande zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar ZwinRegio Vastgoedmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zuidzande.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sluissestraat 23 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 625.000
Mariastraat 12 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 485.000
Sluissestraat 57 Kuub Makelaars € 400.000
Oostburgsestraat 2 GeuS uw makelaar € 375.000
Molenweg 8 Van Akker Makelaars € 280.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuidzande

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zuidzande?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Zuidzande. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zuidzande.

Wat kost een makelaar in Zuidzande?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zuidzande is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zuidzande van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zuidzande?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zuidzande zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zuidzande?

+

De meest verkopende makelaar van Zuidzande is ZwinRegio Vastgoedmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zuidzande zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zuidzande?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zuidzande aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zuidzande.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!