Makelaars in Overslag

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Overslag, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Overslag. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Overslag helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Overslag.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Overslag zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Overslag zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Overslag afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
 • Gemiddelde verkooptijd 128
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -15.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Overslag
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Overslag

In Overslag is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 470.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -15.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Overslag.

Bij de verkoop van een huis in Overslag is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 35 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 470.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 13400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Overslag. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Overslag weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 376.000.

Het meest voorkomende energielabel in Overslag is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Overslag. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Overslag

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Overslag? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Overslag. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Spuesens makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Overslag, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Overslag.

Populaire buurten in Overslag

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Overslag? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Overslag. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Overslag

  Verkooptijd
  128 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 376.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Overslag

In Overslag zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Spuesens makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Overslag.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 29 a Spuesens makelaars & taxateurs € 485.000
Keizersputstraat 8 Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer € 459.000
De Gebuurte 2 a Brandax Makelaardij € 185.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overslag

Hoeveel makelaars zijn er actief in Overslag?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Overslag. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Overslag.

Wat kost een makelaar in Overslag?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Overslag is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Overslag van € 3.800 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Overslag?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Overslag zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Overslag?

+

De meest verkopende makelaar van Overslag is Spuesens makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Overslag zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Overslag?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Overslag aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Overslag.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!