Makelaars in Eede

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eede, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Eede. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eede helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Eede.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eede zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Eede zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Eede afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
 • Gemiddelde verkooptijd 314
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 56.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eede
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eede

In Eede is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 405.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 56.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Eede.

Bij de verkoop van een huis in Eede is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 405.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eede. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eede weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 383.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eede is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eede. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eede

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eede? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eede. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Anders Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Eede, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eede.

Populaire buurten in Eede

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eede? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eede. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Eede

  Verkooptijd
  314 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Eede

In Eede zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Anders Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Eede.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Brieversstraat 17 Verhage-Lemahieu € 489.000
Brieversstraat 21 Versluijs makelaardij € 375.000
Rijksweg 17 UM ZEELAND, Uw makelaar in Zeeland € 375.000
Greinstraat 32 Anders Vastgoed € 349.000
Scheidingstraat 2 MYHOUSE makelaars € 329.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eede

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eede?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Eede. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eede.

Wat kost een makelaar in Eede?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eede is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eede van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eede?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eede zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eede?

+

De meest verkopende makelaar van Eede is Anders Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eede zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eede?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eede aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eede.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!