Makelaars in Nigtevecht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nigtevecht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Nigtevecht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nigtevecht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nigtevecht Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nigtevecht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nigtevecht zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nigtevecht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 781.000
 • Gemiddelde verkooptijd 76
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nigtevecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nigtevecht

In Nigtevecht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 699.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nigtevecht.

Bij de verkoop van een huis in Nigtevecht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 157 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 699.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nigtevecht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nigtevecht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 781.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nigtevecht is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nigtevecht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nigtevecht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nigtevecht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nigtevecht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Koster Di Giacomo de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Nigtevecht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nigtevecht.

Populaire buurten in Nigtevecht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nigtevecht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nigtevecht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nigtevecht Dorp

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 781.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Nigtevecht

In Nigtevecht zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Koster Di Giacomo verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nigtevecht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 46 48 Aemestelle Makelaars € 1.600.000
Dorpsstraat 142 Koster Di Giacomo € 995.000
Dorpsstraat 63 Koster Di Giacomo € 499.000
Aetsveldsestraat 10 Nienaber Makelaars B.V. € 415.000
Oostzijdsestraat 28 Vuurtoren | deMakelaars.nl - Weesp € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nigtevecht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nigtevecht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Nigtevecht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nigtevecht.

Wat kost een makelaar in Nigtevecht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nigtevecht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nigtevecht van € 7.800 tot € 9.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nigtevecht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nigtevecht zijn € 3.900 a € 5.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nigtevecht?

+

De meest verkopende makelaar van Nigtevecht is Koster Di Giacomo. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nigtevecht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nigtevecht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nigtevecht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nigtevecht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!