Makelaars in Albergen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Albergen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Albergen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Albergen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Albergen kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Albergen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Albergen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Albergen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 5.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Albergen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Albergen

In Albergen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 492.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 5.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Albergen.

Bij de verkoop van een huis in Albergen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 492.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Albergen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Albergen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 427.000.

Het meest voorkomende energielabel in Albergen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Albergen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Albergen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Albergen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Albergen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat HOME makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Albergen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Albergen.

 • Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 277.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 750.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Albergen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Albergen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Albergen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Albergen kern

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen Albergen

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 750.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Albergen

In Albergen zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar HOME makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Albergen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gravendijk 29 Thoma Post Makelaars € 750.000
Kapittelhuisstraat 53 Weghorst Makelaardij B.V. € 545.000
Het Wollegras 6 HOME makelaars € 425.000
Floris Radewijnsstraat 8 HOME makelaars € 398.000
Kapittelhuisstraat 8 WeustHuis Makelaardij € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Albergen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Albergen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Albergen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Albergen.

Wat kost een makelaar in Albergen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Albergen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Albergen van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Albergen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Albergen zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Albergen?

+

De meest verkopende makelaar van Albergen is HOME makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Albergen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Albergen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Albergen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Albergen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!