Makelaars in Marken

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Marken, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Marken. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Marken helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Havenbuurt en Kerkbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Marken zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Marken zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Marken afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 286.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Marken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Marken

In Marken is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 300.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Marken.

Bij de verkoop van een huis in Marken is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 93 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 300.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Marken. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Marken weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 286.000.

Het meest voorkomende energielabel in Marken is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Marken. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Marken

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Marken? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Marken. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hoekstra en van Eck de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Marken, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Marken.

 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 409.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  88 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 209.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Marken

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Marken? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Marken. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Havenbuurt en Kerkbuurt

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 286.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Marken

In Marken zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Hoekstra en van Eck verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Marken.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Het Rietland 1 nemassdeboer € 409.000
Kerkbuurt 8 De Makelaers BV € 275.000
Gouwzeestraat 18 Hoekstra en van Eck € 250.000
Kets 10 Teunisse Makelaars o.g. b.v. € 209.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marken

Hoeveel makelaars zijn er actief in Marken?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Marken. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Marken.

Wat kost een makelaar in Marken?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Marken is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Marken van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Marken?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Marken zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Marken?

+

De meest verkopende makelaar van Marken is Hoekstra en van Eck. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Marken zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Marken?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Marken aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Marken.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!