Makelaars in Drongelen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Drongelen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Drongelen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Drongelen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Drongelen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Drongelen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Drongelen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Drongelen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 488.000
 • Gemiddelde verkooptijd 18
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -230.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Drongelen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Drongelen

In Drongelen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 465.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -230.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Drongelen.

Bij de verkoop van een huis in Drongelen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 87 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 465.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Drongelen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Drongelen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 488.000.

Het meest voorkomende energielabel in Drongelen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Drongelen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Drongelen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Drongelen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Drongelen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Makelaars van Altena de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Drongelen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Drongelen.

Populaire buurten in Drongelen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Drongelen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Drongelen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Drongelen

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 447.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Buitengebied Drongelen

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 609.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Drongelen

In Drongelen zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar De Makelaars van Altena verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Drongelen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gansoyen 4 De Makelaars van Altena € 695.000
Eindsestraat 19 De Makelaars van Altena € 609.000
Kruisstraat 13 De Makelaars van Altena € 379.000
Gansoyen 25 Hofstede Makelaardij € 268.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drongelen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Drongelen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Drongelen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Drongelen.

Wat kost een makelaar in Drongelen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Drongelen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Drongelen van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Drongelen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Drongelen zijn € 2.400 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Drongelen?

+

De meest verkopende makelaar van Drongelen is De Makelaars van Altena. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Drongelen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Drongelen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Drongelen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Drongelen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!