Makelaars in Cromvoirt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Cromvoirt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Cromvoirt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Cromvoirt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Cromvoirt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Cromvoirt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Cromvoirt zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Cromvoirt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 714.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Cromvoirt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Cromvoirt

In Cromvoirt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Cromvoirt.

Bij de verkoop van een huis in Cromvoirt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 252 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Cromvoirt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Cromvoirt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 714.000.

Het meest voorkomende energielabel in Cromvoirt is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Cromvoirt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Cromvoirt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Cromvoirt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Cromvoirt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Smit & Van Tartwijk Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Cromvoirt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Cromvoirt.

Populaire buurten in Cromvoirt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Cromvoirt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Cromvoirt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Cromvoirt

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 714.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Cromvoirt

In Cromvoirt zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Smit & Van Tartwijk Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Cromvoirt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Achterstraat 2 b Smit & Van Tartwijk Makelaars € 1.495.000
St.-Lambertusstraat 29 Smit & Van Tartwijk Makelaars € 788.200
Kerkweg 31 Lelieveld Makelaardij € 475.000
Loverensestraat 20 a AMB Makelaars € 425.000
Deutersestraat 17 AMB Makelaars € 385.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Cromvoirt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Cromvoirt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Cromvoirt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Cromvoirt.

Wat kost een makelaar in Cromvoirt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Cromvoirt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Cromvoirt van € 7.100 tot € 8.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Cromvoirt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Cromvoirt zijn € 3.600 a € 5.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Cromvoirt?

+

De meest verkopende makelaar van Cromvoirt is Smit & Van Tartwijk Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Cromvoirt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Cromvoirt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Cromvoirt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Cromvoirt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!